Almawin Klar Természetesen tiszta...

 

Természetes tisztaság - Sikeres bőrgyógyászati teszteredmények

 

A bőrgyógyászati vizsgálatok eredményei bizonyítják, hogy az AlmaWin és Klar termékek bőrgyógyászati szempontból* kiválóan megfelelnek, és kiemelkedő minőségűek.

A felhasznált mosóaktív anyagokat túlnyomó részt BIO gazdálkodásból származó tiszta növényi olajokból, zsírokból vonjuk ki.  Termékeink nem tartalmaznak kőolajszármazékokat, szintetikus tartósítószereket. A felhasznált illóolajok biogazdálkodásból származnak, rendkívül gyengédek a bőrhöz, ugyanakkor kellemes, finom illatot biztosítanak.

A Klar termékek a nagyon kímélő receptúrának, és a természetes alapanyagoknak köszönhetően kimondottan ideális az érzékeny bőrűeknek, csecsemőknek és gyerekeknek és bőr allergiában szenvedőknek. A felesleges adalék- és illatanyagok kivonásával, a minimumra csökkentettük az allergiakockázatot. Ezért öko mosószereink és tisztítószereink illatallergiában szenvedőknek is jó szívvel ajánlhatóak.

A termékeken feltüntetjük az összes összetevőt biztosítva ezzel a vásárlók számára termékeink átláthatóságát: mindenki meggyőződhet, arról mit is tartalmaznak pontosan a termékek.

 

*Minden AlmaWin és Klar terméket sikeresen teszteltek allergiás reakciók és esetleges bőrirritációra vonatkozóan. ( A vizsgálatokat a Heidelbergi Egyetem végezte.)

                                                                                                 

Kizárólagos magyarországi forgalmazó: Presto-Pilot Kft.
1117 Budapest, Budafoki út 111-113. | 06-1/205-3024 | www.presto.hu
2019 - Minden jog fenntartva. | Jogi nyilatkozat